Мара Отварачката насами Дунав заради Гущеров

Фолк певицата Мария била забелязана пред тежкарски хотел в Силистра.

Бдителни граждани случайно попаднали на любопитна гледка
Фолк певицата Мария била забелязана пред тежкарски хотел в Силистра.

Петзвездният комплекс бил притежание на Димитър Гущеров, бивш депутат от листата на БСП.

Лъскаво возило спряло пред хотела и от него слязла червенокосата Мария. Тя, разбира се, не била сама. Депутатският син Християн Гущеров я придружавал плътно, твърдят читатели на hotarena. Богаташкият синковец решил да й предложи спа удоволствия и спокойствието на единствения вип апартамент в комплекса.

С тях била и невръстната Марая, не кученцето, а дъщеричката на изпълнителката.
Двамата с новото й гадже упорито тренират за промоцията на отношенията си, която ще съвпадне с рождения ден на бившата госпожа Андонова. Датата, в която ще излязат на светло е 13 януари. Мария се изфука с този факт още преди седмици.

Те решили дотогава да се покрият в дунавския град и да се отдадат на глезотии и релакс. Мария се оплака от слуховете от неин адрес, но криенето й писна и вече не се срамува да се показва с новия си любим. Младокът е познат в хайлайфа с това, че охранява любовниците си сякаш са федерални престъпници. Мария също се движи с бодигардове, което явно е част от романтичните жестове, които влюбените си правят.

Едва ли бизнесменът Митко Андонов ще е много щастлив да научи, че разкарват дъщеричката му от хотел на хотел, без да се притесняват, че внезапната смяна на „татковците“ може да стресне детето.

Източник kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.