Маргарита Михнева подари палат в САЩ за 2 милиона на дъщеря си

Маргарита Михнева
Луксозна къща на два ката е новата собственост във фамилията на Маргарита Михнева. На всичкото отгоре мястото е повече от приятно – в Съединените американски щати. Най-интересна обаче си остава цената от близо два милиона български лева. Имотът е подаръкза дъщеря й, която вече има няколко години в Америка като студентка, а в момента временно е из Европа с намерението отново да се връща да работи в страната на чудесата.
Другите жерналисти в Канал 3 не могат да разберат как и откъде се намериха такива пари у Михнева, разказват от „Шок“. Журналистката тихомълком си направила сделката и никой не я чул, никой не я разбрал, кога и как е прехвърлила имота.
Впоследствие обаче се намерило обяснение – в последно време Маргарита възстановила добрите си и близки интимни отношения с  Асен Ошанов, адвокат на … Симеон Сакскобургготски.

Колегите й са скронни да вярват, че тлъстата сума, достатъчна да изхрани безброй умиращи от глад деца, е дошла именно от царския довереник, а защо не и уредено от самото негово пресветло величество, защото заплатата на Михнева в телевизията била около 800лв. Простата сметка говори, че на Маргарита Михнева биха й трябвали близо 200 години работа при тази заплата, за да може да събере въпросната сума. Господ здраве да й дава, но тя все още е на първата четвърт…

Източник kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.