Мариана Попова: Бях готова да бъда самотна майка


Певицата Мариана Попова била толкова обвзета от мисълта да има бебе, че дори била готова да бъде „оплодена“ и след това да си гледа сама детето, споделя в откровено интервю за Pro.bg.

„Исках да родя на 30 и бях готова да бъда и самотна майка“, коментира спряганата за любовница на президента Мариана.

След като се залюби с италианския си приятел Ханес, двамата вече имат и плод на любовта си – малката Мария-Магдалена.

Веднага след раждането на дъщеричката й, се заговори, че това дете всъщност е от връзката й с президента на България – Георги Първанов. 
Певицата всячески отрича някога да е имала нещо общо с него. Фактът обаче, че съпругата на Първанов – Зорка Първанова, бе на косъм да го зареже преди една година, заради Мариана, говори че явно наистина има защо медиите да свързват името на певицата с главaта на държавата.

Жълтите медии дори взривиха интернет пространството с новината, че Зорка поискала бебето на Мариана да бъде подложено на ДНК-тест.

Каква ли е истината за връзката на Мариана с Георги Първанов?

За всички тези слухове, Попова е затворила страницата и твърди, че единствената причина да се изпишат всички тези неща за нея е, че в България има страшно много сърдити хора, които се бъркат в живота на другите.

За съжаление или не, пикантните подробности около личния живот на известните, рано или късно, излизат наяве. Така е не само у нас, но и по света.

Източник kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *