Мариана Попова напусна Къщата на ВИП Брадър

Мариана Попова напусна Къщата на ВИП БрадърПевицата Мариана Попова е поредната, напуснала къщата на ВИП Брадър. Само минути, след като се раздели с любимия си Ханес, който преди дни й предложи брак, изпълнителката го последва извън имението в Нови хан.

В студиото на ВИП Брадър Попова помоли феновете си да не гласуват за нея, за да може да се върне при детето си Мария-Магдалена и да остане с баща му, който трябваше да напусне шоуто заедно с другата гост – звезда Любен Дилов-син.

Мариана и любимият си намериха и кумове по време на живото предаване в лицето на треньора Тити Папазова и певеца Орлин Горанов, които бяха поканени да я защитават.

Още при обявяването на първите  резултати в самото начало на предаването Мариана имаше най-малко зрителски гласове, а безспорен лидер в надпреварата за одобрението на хората бе Къци Вапцаров.

Той обаче губи ценен съюзник в Къщата в лицето на Попова и затова първи я прегърна на раздяла. Разочарован от изгонването й бе и Фънки, който цялата вечер не криеше надеждите си Къци да напусне Къщата.

Мариана даде медальона със своята част от наградата на колегата си Орлин, въпреки че бе наясно, че той я номинира за изгонване.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.