Мария Грънчарова: Слави не става за продуцент!

Мария Грънчарова: Слави не става за продуцент!

Позабравената изпълнителка на „Хайде да си лягаме“ Мария Грънчарова, която през 90-те беше особено актуална, се завърна в публичното пространство след повече от 9 години странене от медийно внимание, пише Lifestyle.bg


Брюнетката гостува в „Станция Нова“, където пред водещата Нана разкри каква всъщност е причината да сложи край на певческите си изяви. „Вярно излязах по майчинство, но уви не беше съществената причина да се откажа от сцената. Слави Трифонов когато разбра, че очаквам дете ми зададе въпроса защо не съм го попитала дали мога да забременея?“, спомня си с възмущение Мария.

„Ку-Ку Бенд са страхотни професионалисти, но Слави не става за продуцент. Той може да е добър водещ, но за другото не го бива“, допълни певицата, която през 1998-а беше артист на фалиралата отдавна музикална компания БМК, зад която стоеше Дългия. Грънчарова, която в кариерата си има дует с покойния бизнесмен Владимир Грашнов (съпруг на майката на Руши Видинлиев – Лора Виденлиева) разказа и за последния си албум. Въпреки продуцентството на Слави той е финансиран от нея, но така и не стига до музикалните магазини.

Причината е, че Трифонов й го праща на кашони на домашния й адрес с обяснението, че дисковете са за лична употреба. Това тотално съкрушило изпълнителката, която преценила, че няма смисъл да се занимава с музика особено с такива продуценти като Трифонов. „Това бе и причината да спра да се занимавам с музика, защото бях обидена. Стана ми мъчно, защото един известен изпълнител бе смачкан в прекрасен период от живота му“, сподели Грънчарова.

„Оказа се, че трябва да подарявам най-хубавия си албум. Дори и сега не мога да го преиздам, защото правата не са изцяло мои, а на БМК“, допълни Мария.

„БМК фалира, защото Слави Трифонов не става за продуцент. Фактът, че изпълнители като „Каризма“, Мария Илиева, Нина Николина, Калин Вельов избягаха от там го доказва. Той е добър продуцент, но на себе си“, намекна отново Грънчарова.

Източник hotnews.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.