Мария Игнатова вече е „Рачкова“ по фамилия?

Мария Игнатова затегнала примката около врата на Димитър Рачков и двамата тайно вдигнали сватба, твърди неопровергана до момента информация.

Мария Игнатова затегнала примката около врата на Димитър Рачков

Съвсем наскоро, русокосата водеща заявила в интервю, че с актьора живеят като всяко едно “нормално семейство“. Подозрението се потвърдило, когато тя признала, че продуцентът Маги Халваджиян я наричал “Рачкова“ всеки път, когато се обърне към нея.

Привърженици на звездната двойка споделиха, че според тях е нормално двамата да сключат брак, защото връзката им продължавала вече 3 години. За това време трябвало да се опознаят достатъчно, за да не се страхуват един от друг и да предприемат важната стъпка, без да се подхлъзнат на подводен камък.

А, че сватбата им минала тайно – това било съвсем в нещата на нормалното, защото семейството на моменти не издържало на медийния натиск и се нуждаело от истинска почивка. Най-важно обаче било, че те се обичали истински. Свидетелство за това е признанието на Мария, че с Рачков спорят непрекъснато по най-различни поводи, а за всички е ясно, че се карат тези, които се обичат, пише skandalno.net.

Не го оставям дълго да се цупи и му досаждам – откровеничела Мария.

“Имаме много работа, от работа вкъщи, после пак на различни участия. Спорим често и емоционално, което понякога си е смешно. В такива моменти той се прави на сърдит, докато аз не. На мен ми минава за няколко минути. Иначе не го оставям дълго да се цупи и му досаждам“ – откровеничела Мария.

Източник hotnews.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.