Мария и Рачков с единия крак пред олтара

Рачков и Мария щастливи

Рачков и Мария Игнатова видимо се зарадваха на „новите си придобивки” – сватбен букет и жартиер

Тихо! Чувате ли това? Да, това са камбаните от наближаващата сватба на Мария и Рачков. Екранната двойка са на път да се венчаят. Това показаха и знаците на съдбата, след като сладката водеща хвана букета от сватбата на Магърдич и Кремена. И докато романтиците въздъхнаха с радост, че двамата са вече с единия крак пред олтара, мачовците само цъкаха с език: „Ех, отиде си момчето! Рачков вече е с единия крак в гроба”.
Да, човек и добре да живее, се жени! Но при Рачков и Мария това ще бъде най-естественият развой на връзката, защото двамата наистина много се обичат.
Съдбовните знаци, че скоро в „Господари на ефира” ще има сватба бяха подсказани не само от букета. Димитър Рачков също се постара и хвана жартиера, хвърлен от младоженеца Магърдич, а това е сигурен знак, че ергенът скоро ще се задоми.
Рачков и Мария Игнатова видимо се зарадваха на „новите си придобивки” – букет и жартиер. Явно и двамата искат вече да последват Магърдич и Кремена и да узаконят връзката си.

Мария вече е имала един брак, Рачков също ще мине по отъпкан път, ако се ожени за Мария. Фенове вече коментират, че това ще е най-красивата и романтична сватба.

Източник kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.