Мария на квартира! Мъжът й я изгони заради аферата с Михайлов

Димитър Андонов изхвърлил Мария заради изневярата й, не й позволява да вземе детето със себе си

Мария на квартира! Мъжът й я изгони заради аферата с Михайлов

Ексклузивна клюка изтече от страниците на „Уикенд”. Мара Отварачката е изгонена от съпруга си, след като разбрал за „малката” й забежка с Ники Михайлов. Бизнесменът Димитър Андонов изхвърлил Мария барабар с парцалките й и я оставил немила-недрага да броди по квартири.

По-жестокото в случая е, че според изданието, Димитър не разрешил на Мария да вземе детето със себе си. Сега малката Марая живее при Андонов, откъсната от майка си заради мръсната изневяра на Мара Отварачката.

Как се стигна дотам?

Припомняме, че според упорития слух Ники Михайлов слага рога на Алисия с колежката й Мария. Двамата се озовали в Твенте през лятото по едно и също време и колкото и да отрича брюнетката, съвпадението беше твърде съмнително. Подозренията на жълтите медии се потвърдиха, когато се разбра, че Ники Михайлов е уволнил шофьора на Мария и е назначил своя приятел – нереализирания футболист Емилиян Топалов.

Вратарят на Твенте не отрече, че приятелят му е личен шофьор на Мария, но според думите му това било съвпадение. Изпълнителката на „100 лъжи” пък каза, че това са измислици и помоли да не се занимават с личния й живот заради детето.

Вярно или не – фактите са си факти. Днес Мария е изгонена от мъжа си и ходи сама по квартири.

Източник kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.