Мартина каза „да“ на Слави, предстои сватба?

Най-заклетият ерген в шоубизнеса – Слави Трифонов, е на път да скъса завинаги с живота на богат и влиятелен мъж, който може да има всяка дама, която поиска.

Мартина каза
По всичко личи, че Дългия най-после е решил да вземе съдбата си в ръце и да създаде собствено семейство.


Най-пикантният слух след завръщането от Милано на Трифонов и избраницата му – танцьорката от балет „Магаданс“ Мартина Огняняова е, че завладян от типичната италианска атмосфера, Слави направил брачно предложение на сексапилната танцьорка.
Водещият помолил Мартина да се омъжи за него, заявявайки и сериозните си намерения. Красавицата, разбира се, веднага казала „да“ и била безумно щастлива, че е успяла да покори сърцето на най-заклетия роден ерген, пише mamita-bg.com.
Слави Трифонов, е на път да скъса завинаги с живота на богат и влиятелен мъж
*Мартина
Двете влюбени гълъбчета имат връзка от пролетта на миналата година. Преди броени дни Слави и Мартина бяха на кратка екскурзия до Италия. Там те прекараха около 48 часа в модната столица Милано, а романтичната им екскурзия беше разкрита набързо от медиите.
Любопитна подробност е, че не шоуменът привлече интереса на папараците, а придружителката му Дарина Павлова, която влезе в ролята на гид за водещия и нежната му половинка.

Според запознати, освен на високопоставената среща с Дарина, Дългия се е отдал и на романтична разходка из Милано заедно с любимата си Мартина. Не пропуснал да я зарадва с луксозни покупки от местните бутици, представящи най-актуалните тенденции от световната висша мода.

Източник hotnews.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.