Мартина на Слави фурия в работата и надменна и властна с екипа на шоуто

Мартина на Слави фурия в работата и надменна и властна с екипа на шоуто

Червенокосата годеница на Дългия имала способността да открива грешките на другите и затова всявала страх, самата тя била перфектна в работата си

Екипът на шоуто възприема годеницата на Слави като своя неофициална шефка. Мартина Огнянова по длъжностна характеристика била редова танцьорка от балета на шоуто, но откакто била официално гадже на Дългия, си е присвоила на сама глава правото да командори всички от колектива на предаването. Най-много притискала с изискванията си преките си колежки от балета. Карала ги да репетират и през уикендите, решавала въпросите с отпуските им и прочие присвоени правомощия.
Към оставалите членове на шоуто също била властна, надменна и всяваща страх. Респектът, който си била извоювала, не се дължал само на факта, че е интимна с шефа им, но и на това, че чевръстата танцьорка била перфекционистка, дотолкова голяма, че можела да се мери дори с любимия си. Точно заради това тя безпогрешно откривала грешките в работата на другите, които били под вечен стрес от това. Иначе самата тя можела да репетира без умора най-дълго от всички и тая й издръжливост карала останалите да се чувстват комплексирани и виновни, че не се трудят достатъчно. Точно такава била целта на мадамата на учиндолеца, който с борина да беше я търсил такава, пак нямаше да я намери. А тя се случи в екипа му и му върши работа за най-важните неща в живота му.

Източник kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.