Мартина със скъп подарък от Слави

Танцьорката Мартина Огнянова

Танцьорката Мартина Огнянова, с която Слави е гадже в последната година, е повече от добре обгрижвана от влиятелния си партньор.

Балерината се появи тези дни пред колежките си с часовник от розово злато, който познавачите определиха за ексклузивен модел на известна швейцарска марка.

„Сигурно Слави й го е подарил за Св. Валентин. Той обича да подарява скъпи бижута и часовници на жените до себе си. Има добри отношения с един от големите търговци на часовници у нас, ползва отстъпки от 30 процента, защото е голям и редовен клиент” – обясняват посветени на страниците на „Уикенд”, пише kliuki.bg.

Дългия е много щедър към прищевките на любимата си. Шоуменът държи нищо да не й липсва, а варненката използва всяка възможност да си изпроси някоя нова скъпа придобивка.

Същевременно Мартина е предупредена да внимава какво говори пред приятелките си и да не парадира с луксозния си начин на живот.

През последните два месеца жълти издания писаха, че Слави Трифонов и Мартина са се разделили преди Нова година. Подаръкът обаче опровергава тези слухове.

Явно Дългия и гаджето му са станали още по-дискретни в общуването си, тъй като през двата месеца никой не ги засне заедно. Това даде и храна на слуховете за раздялата им.

Източник hotnews.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.