Мая Илиева се бръкна дълбоко, за да вкара дъщеричките си в лицей

Мая Илиева
Красивата вдовица на Жоро Илиев тази година е щастлива майка на първокласнички. И двете й осиновени деца Андреа и Криста, макар да са с разлика от половин година във възрастта, тръгнали тази година научилище.
Появата им в горнобанскя Италиански лицей станало доста мистериозно. Първо, защото не се явили на самия 15 септември, което спестило на майка им необходимостта да се смеси с тълпата родители, и второ, защото няма сведения да са се явили на задължителните приемни изпити. Нищо обаче не може да попречи на хора от нейния сой да правят каквото душата им рачи и затова малката подробност с конкурсчето за галените дечица на богатите деликатно била пренебрегната.

Говори се, че вдовицата Мая сега вече е един от дискретните спонсори на елитния Италиански лицей. Знае се също, че директорката Величка Велянова записва чедата на олигарсите и другите ВИП персони без изпит. Осиновените от Мая и Жоро Илиеви малко преди разстрела на Главния момиченца цъфнали в училището цели пет дни след биенето на първия звънец.
Източник kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.