Мая Савова за малко да дари Крум с петзнаци

Мая Савова за малко да дари Крум с петзнаци

Колежката на Вихра заченала ин витро след дълги години безплодие

След като дълги години нямаше деца, съпругата на спортния журналист Крум Савов, Мая за малко да го дари с пет накуп. Чаровната колежка на Вихра споделя, че много време не е могла да зачене, преди да роди близнаците Катерина и Крум, пише „Блясък“.

Тъй като дълго време опитите на двамата да се сдобият със семейство не давали резултати, двойката най-накрая се решила на варианта „ин витро“. При направените изследвания станало ясно, че имат репродуктивни проблеми, които обаче водещата отказва да коментира. Процедурите около изкуственото забременяване продължили близо две-три години. Водещата днес гледа с усмивка назад, но признава, че и на двамата е коствало много нерви и вяра, за да преминат през всички проблеми. Въпреки трудностите двамата не изгубили надежда, че в крайна сметка ще се сдобият с дете.

При последния опит обаче упоритата блондинка настояла да й поставят пет-шест ембриона въпреки риска всички да бъдат заченати. Независимо от предупрежденията на лекаря, че може да ги роди всичките или да има проблемна бременност, Мая настояла да бъде извършена процедурата. По време на бременността си наистина имала сериозни стомашни проблеми и почти нищичко не можела да хапне, но била безкрайно щастлива, когато накрая се сдобила с близнаци.

Източник kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.