Мис Плеймейт Меги Колева с нова любов

Сексапилната плеймейтка срещна новата си любов на Коледа

Откакто е в Азия актуалната мис Плеймейт Меги Колева жъне огромни успехи.

След като спечели сърцата на над 1 милиард индийци, сексапилната българка беше избрана и за символ на китайската Нова година от световноизвестната марка „Дзен“. Билбордовете с красавицата украсиха цял Тайланд, а майстори нарисуваха на гърба й дракон по случай настъпването на 2012-та година. Освен тези успехи Колева е избрана и за рекламно лице на японския суперконцерн „Ямаха”, както и на „Исузу” преборвайки едни от най-известните световни модели. А индийците се влюбиха в нея, след като фирмата „Махиндра” разпространи лицето й в Индия.

Но освен огромните професионални успехи, плеймейтката се радва и на нова любов. За новия мъж в живота си Меги сподели във Фейсбук, но дискретно запази името му тайна, пише „Монитор“. „Влюбих се по Коледа” призна красавицата, но засега предпочита да не оповестява името на новия си любим. Брюнетката сподели, че е българин и определено има тръпка помежду им, но засега няма планове за връзка в дългосрочен план.

Въпреки че в момента се намира на едно от най-красивите места в света Меги не крие, че носталгията й по България е по-силна отвсякога. „Липсата ви никога не е била по-болезнена. Намирам се в рая, на плажа за Нова година, но липсват приятелите ми… Това го прави ад.”, написа манекенката на страницата си във Фейсбук.

Източник kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.