Меги Колева: Харесвам жени, защото знаят къде да пипат

Мис Плеймейт 2011 – Меги Колева наскоро шокира с признанието, че е била интимна с жена. Клюката я свързва с още седем

Меги Колева: Харесвам жени, защото знаят къде да пипат
Работата ще да е сериозна щом спряганата за двойничката на бившата Мис Плеймейт Николета Лозанова – Меги Колева, е имала секс контакти цели осем пъти с жена.
Самата Меги добавя напоителни подробности към вече изказаното за лесбо уклоните си, като казва: „Правила съм го няколко пъти с друго момиче и е много приятно. Жените знаят от опит от какво ти става най-хубаво и умеят да докосват правилните места, докато някои мъже пипат на сляпо”. С тези си откровения красавицата не само доразкрива новосъздадения си образ на най-сексапилна българка, но и прави интересни обобщения за женските еротични предпочитания въобще.

И в случая с Меги Колева се намериха още по-запознати с житието и битието й, според които хубавата мома е имала вземане- даване с знойна стриптийзьорка от нощен клуб в столицата. Знаело се също, че двете дами известно време делили и една и съща квартира. Меги обаче в по-сетнешните си изказвания свръща малко, като уверява, че няма никакво намерение да се превръща трайно в лесбийка. Журналисти от наш седмичник са посетили родното село Оходен на нашенската Пепеляшка и разбрали, че майка й сестрите й продължавали да живеят бедно, не защото Меги не искала да ги подкрепя финансово, а защото не искали да й са в тежест.

Източник kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.