Месечков и Аръков аут от VIP Brother

Месечков и Аръков аут от VIP Brother
Албена Вулева

Двама съквартиранти напуснаха VIP Brother седмица преди големия финал след снощните елиминации. С най-нисък вот се оказа Наско Месечков, който събра само 4,6% одобрение, а следващият, който го последва, бе Иво Аръков с 6% от гласовете. Рекорден брой SMS-и получи Влади Въргала – 58%, който предварително пожела никой да не го защитава. Дали заради това, че през годините е радвал много хора, или заради тежката му съдба в момента, той получи най-високата подкрепа от началото на шоуто.

Къщата със сигурност ще остане една идея по-спокойна през последната седмица, след като от VIP Brother се изнесе и най-големият дразнител – Людмила Захажаева.

„Сутрин вече ще бъде доста по-тихо“, прогнозира Въргала.

Все пак и снощи не липсваха пикантни моменти, които бяха част от седмичната мисия „Психоанализа“. Една от най-потърпевшите се оказа Албена Вулева, която трябваше да чуе поредната порция нападки от Кали на тема лична хигиена. Албена видимо се ядоса и призова за пореден път санитарните проблеми да не бъдат повод за обсъждане на лични характеристики.

Двамата изгонени – Месечков и Аръков, също кръстосаха шпаги, но на тема личен живот. Иво разкри, че са били заедно на вечеря с Мария Илиева и известен политик, който бил доста близък на танцьора. Наско се оправда, че е бил приятел, докато актьорът държеше, че му е бил гадже. Тези реплики дадоха повод на Евгени Минчев отново да застъпи тезата си за обратните наклонности на Месечков.

В сряда предстои полуфинала във VIP Brother, като вече всички участници се борят за подкрепата на зрителите. Полуфиналисти са Йорданка Христова, Албена Вулева, Кали, Жени и Тачо, Влади Въргала, Камелия Воче, Елена Кучкова, Ели Гигова и Wosh MC. В понеделник, 17 ноември, един от тях ще бъде големият победител в риалитито.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.