Миглена Ангелова имала ценоразпис, учи на това и дъщерите си

Бившата водеща на „Искрено и лично” и бивша г-жа Чакръкчиява „глобявала” и съпрузи, и любовници за креватните си услуги

Миглена Ангелова имала ценоразпис, учи на това и дъщерите си
Миглена Ангелова е от публичните личности, които знаят как да правят капитал от пораженията и веднага след четвъртия си развод тя започна гастроли по тв предавания и в печатни медии.
Очевидно времето на екран й липсва и водещата не крие желанието си да се завърне. И както става обикновено, за това е нужно да се пошуми около особата ти.

Последната пикантерия, която няма как да не е вярна, направо сюрпризира и най-обръгналите консуматори на светски клюки. Чува се, че бившата водеща Миглена Ангелова получавала хонорар, но не за работата си в телевизията например, а за всичките си сексуални подвизи. Така я клеветят нейни екс съпрузи и любовници. Родната Опра Уинфри никога не е оставала без твьрдо възнаграждение, категорични са двама от мъжете, с които е имала брак. Водещата имала ценоразпис за всичките си сексуални изяви и среднощни бдения, независимо дали мъжът до нея се води законна половинка или е в ролята на начеващ любовник. Клюката реди, че русенката нямала нито един престой в чужбина, за който да не е получила предварително закупени билети и ясно регламентирани „командировъчни.“ „Браковете й приключват веднага щом хонорарите отслабнат“, категоричен е един от бившите съпрузи на Ангелова, пожелал да запази името си в анонимност. Бившата половинка на Миглена дори намеква, че странните си привички тя смело обсъждала с дъщерите си и момичетата й имали достъп до неприлична информация, обвързана с услуги и цени. „Умната жена е образована гейша“, не се свеняла да повтаря екс телевизионерката.

Източник kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.