Миглена Ангелова с нов мъж

Мадам „Искрено и лично“ се появи с новия си любим на светско парти

Мадам „Искрено и лично“ се появи с новия си любим на светско парти

Въпреки че след четвъртия си развод се зарече повече да не се омъжва, светската лъвица Миглена Ангелова очевидно вече не мисли така. Мъжемелачката се появи на светско парти с нов любим, който по всичко личи се кани да превърне в съпруг номер 5. Обектът на чувствата на фаталната дама този път е изпълнителен продуцент. Двамата се появиха заедно пред близо 200 души на светско парти преди дни, пишат от hotnews.bg.

Но ако кавалерът на Ангелова предизвика учудване сред присъстващите, както и коментари, че вероятно е следващият й съпруг, то тоалетът на брюнетката предизвика далеч по-сериозни критики. Понапълнялата в последно време Миглена носеше пристегнат лилав корсет, който далеч не успяваше да прикрие закръглената й талия. А гостите възмутено коментираха, че изглежда все едно го е купила от някой секс шоп.

Напук на злобните подмятания обаче Ангелова изглеждаше толкова щастлива, както на последната си сватба отпреди една — две години. Тя отказа да издаде подробности около новата си връзка, но според последните слухове, новият й любим продуцира предаването й „Искрено и лично“. Драматичното токшоу, което години наред се излъчваше по Би Ти Ви скоро отново ще се появи на екран. Къде ще гледаме отново фаталната Миглена засега не е известно.

Източник kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.