Милен Цветков се връща в Нова тв срещу колосална заплата

Милен Цветков се връща в Нова тв
Връщането на Милен Цветков в екипа на Нова тв е все още под въпрос, тъй като двете страни не са оформили финансовата страна на взаимоотношенията си. Според в. „Шоу” Цветков е поискал колосалната сума от 25 бона на месец, като не е пропуснал да се попазари с шефовете на медията все едно е на Женския пазар.
Въпреки че шведското ръководство на Нова тв все още се прави на непревземаем кораб, според наблюдатели Цветков ще получи исканата от него сума за месечна заплата. Причината е, че положението в телевизията хич не е розово – рейтинги се сриват, рекламодатели бягат, а успешните нови попълнения в програмната схема се броят на пръсти.

Според изданието Милен печели точки не само за себе си, но и за всички, които са готови да му служат вярно, когато той си върне властта в телевизията. В този дух, редно е да припомним, че Цвета Кирилова – някогашното гадже на Цветков, сяда в едно от най-апетитните кресла в медията – това на водещия на сутрешния блок. Според запознати това е едно от исканията, което Цветков почти без глас е наложил, когато е приел да се обсъжда връщането му в Нова. За сметка на това – Вито и Ели – неговите най-големи врагове – изхвърчат от „Здравей, България”.

Източник kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.