Милионер-пинтия не си плаща сватбата. Кой е той?Милионерът се казва Георги Чопев. Той може да плати не една, не две, а поне 20 сватби, че и ще му останат даже… Банковата му сметка възлиза на не по-малко от 200 000 000евро. Чопев е измамил организаторите на пищната си сватба на гръцкия остров Миконос. На 12 юни някогашният вносител на кафе и настоящ крупен хотелиер се ожени за манекенката Руми Кръстева.
Баровецът, който се е трепал с Маргина и с Поли Пантев заради интимни афери с любовниците им, отново потвърди славата си на ексцентричен и своенравен бизнесмен, отказвайки да плати последната вноска от сватбата си. Не стига това, ами Чопев измамил и музикантите, които свиреха на венчавката му, като им брои само 700 вместо договорените 1200 евро.

За да е пълна излагацията сватбата и панаира покрай нея може да бъде проследен на специално създадения от собствениците на бутиковия хотел на о-в Миконос сайт www.chopevweddingdebts. com. Там са публикувани фотографии от венчавката, както и пълната кореспонденция между секретарката на Георги Чопев и собствениците на наетия от баровеца хотел за сватбата, научаваме от „Уикенд“.

Срамната подробност е, че не става въпрос за кой знае колко много пари. Някакви си 5000 евро. Но по една или друга причина, баровците винаги си плащат със закъснение, или гледат да минат по-тънко.
Още повече като се има предвид, че Георги Чопев нае два самолета с чартърни полети и закара на сватбата си 250 души на свои разноски до Миконос. Целият масраф около пищната венчавка на любител №1 на мутреси и манекенки му е излязъл около 200 000 евро.
Родни баровци не пропуснаха да защитят Чопев, като изкараха гърците виновни. Според тях византийците си правели реклама за негова сметка. Едва ли не бг-милионерът спасил затъващата гръцка икономика.
Спорните 5000 евро, които Георги Чопев отказал да плати, представляват сметка с допълнителни разходи на организаторите на сватбата му. Сред абсурдните пера са неплатена тоалетна хартия в кралската вила на младоженците на стойност 124 евро (!?), консумирана минерална вода за 148 евро, хонорари на 8 прислужници (1200 евро), 14 подменени крушки (110 евро) и прочее. Към неплатените от Георги Чопев и манекенката Руми Кръстева консумирани услуги спадат и допълнителни газови бутилки и 1000 литра течен тор за прогонването на комарите в сватбената нощ.
 
Така или иначе, историята
е още едно потвърждение за скандалния имидж на бизнесмена.


Източник kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.