Милионер си търси Пепеляшка или…

Милионер си търси Пепеляшка или...

Колкото и добре да живее човек, се жени. На това мнение отскоро е и Христо Сираков. До него са стояли красиви жени като Меги Дерм, Александра Раева, Ирен Онтева, Зара…

Но този път милионерът реши да сложи край на ергенския си начин на живот и да намери половинката, с която да изкара старините си. По-интересното е, че е решил да сподели пътя в търсене на щастието с всички зрители в новото шоу „Милионер търси жена“.

Как се стига до сърцето му, не е лесно да се разбере, защото господин Сираков пази в тайна критериите и вижданията си за това каква да бъде бъдещата госпожа Сиракова.

Г-н Сираков, защо решихте да си търсите съпруга чрез телевизионно предаване?

Идеята се роди между мен и Емил Кошлуков на вечеря преди една година. Споделяхме лични неща и всъщност установих, че ще ми бъде интересно да срещна и различни хора от тези, които виждам в кръговете, в които се движа. И в други интервюта съм споменавал, че в началото ми беше трудно да се реша да участвам в подобен формат. Дори сега съм малко раздвоен, но все пак залагам на предизвикателството.

Уморихте ли се да бъдете ерген?

Не бих казал, че е много уморително. Човек си избира две неща – да живее или като ерген, или като женен. И двете са хубави. Не защото съм уморен да бъда ерген, а просто защото логиката на човешкото съществуване е да живеем семейно, така че е хубаво след толкова години ергенлък да поживея и по този начин. Надявам се да бъде задълго.

Как се решихте да споделите нещо толкова лично с цяла България?

Още не знам какво точно ще споделя.

Какви ще са критериите ви при избора на дама?

Каквито са и вашите и на повечето хора.

Какво очаквате да се случи в предаването?

По принцип аз съм оптимист човек. Вярвам в доброто и се надявам да се случат хубави неща. Сигурно ще има и някои неприятни моменти, за които предварително се извинявам.

Какви качества трябва да притежава бъдещата г-жа Сиракова?

Пак казвам, то е ясно. Все пак всеки иска жена му да бъде грижовна и вярна. И честна и искрена, с чувство за хумор, умна и така нататък. Това не е нещо, което само аз искам, просто общоприетите качества.

Какво вие ще ? предложите в замяна?

Същото.

Как се разбира кога една жена харесва вас, а не парите ви?

Ако не веднага, то след кратък период от време се разбира. При това аз нямам против някой да харесва парите. Парите са нещо, което всеки харесва, но просто не трябва да са цел. Както в бизнеса, така и в любовта. Когато парите станат цел в бизнеса, тогава се правят грешки и не смятам, че хората трябва да работят, защото изкарват пари, а да работят, защото има удоволствие, и после да изкарват пари. Както и в любовта – трябва да стоиш с някой, защото ти е приятно с него, а пък нормално е, за да живеете добре, да имате и пари.

Ще сложите ли някаква маска в предаването, или ще разчитате на искреност?

Много зависи от дамите, които ще се запишат за участие.

Източник dnes.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.