Минчев нападна цветущо бившите си съквартиранти

Минчев нападна цветущо бившите си съквартиранти
Минчев нападна цветущо бившите си съквартиранти

Евгени Минчев явно няма никакво намерение да спира с цветистите епитети за своите вече бивши съквартиранти във VIP Brother. Той пренесе канонадата в студиото на Гала и „сипа поредна порция храна“ към останалите участници в шоуто, след като снощи бе изгонен.

Той категорично отрече, че е имал сексуални мераци към Иво Аръков и въобще не бил влюбен в него. Независимо че в къщата твърдеше точно обратното. Той се оправда с изпития алкохол по време на рождения ден на Аръков. Лордът обиди актьора, като сравни задните му части със Санстефанска България.

Минчев продължи тезата си за Месечков, че е скрит гей. Той коментира желанието на танцьора да има жена и деца – „Той може да си мечтае и за небесни краставички, но ще продължи да спи още дълго време с мъже“.

„Йорданка е темерут, властна и дребнава“, продължи с нападките към певицата Минчев. Според него Христова била лицемерна и се намърдала в стаята му като член на Политбюро. Лордът заяви, че привилегията да спи в отделна стая била договорена с продуцентите още преди влизането му, а изпълнителката се нанесла наготово.

Евгени засегна и темата за самотата, която го показа в друга светлина в шоуто – на сълзлив и нараним човек. Той бе категоричен, че сам си е избрал този начин на живот, независимо че имало много кандидати да бъдат с него. Защо се разстройваше от факта, че е сам на празниците обаче, не стана ясно…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.