Мира: “Силиконовите имплантанти не са вечни!”

Мира: “Силиконовите имплантанти не са вечни!”
Мира

Фолкпевицата Мира най-накрая призна, че силиконовите гърди не са вечни. Жената, която се бе прочула за любовница на скандалния рапър-затворник Ванко1, първа заговори за този не обсъждан досега факт.

Тя обяснява как гърдите и се били смалили, заради факта, че с времето самите имплантанти си намирали място и кожата се разпъвала. Сега певицата е на 100% навита, че ще сваля старите и овехтели подплънки, за да си имплантира чисто нови, по-големи, с които ще привлича още повече вниманието на мъжкото съсловие.

Мира споделя, че щяла да бъде много по-вървежна и от преди. По същата тази причина, певицата си слагала и силикон в устните, така изглеждали доста по-апетитни, казва тя. На пук на всички клюки, Мира категорично отрича за връзката си със скандалния рапър Ванко1.

Любов между тях не е имало, няма и да има, отсича тя като разказва как са били само приятели и нищо повече. Това се потвърждава и с факта, че певицата повече от година има връзка с друг мъж.

Преди години Мира била лудо влюбена в човека, който твърдяла, че е любовта на живота й, но той загинал в катастрофа и скърбящата певица няколко години изживявала огромната загуба. Дано сега е преодоляла огорчението е да се впусне с пълни сили във водовъртежа на живота като радва феновете си на максимум.

Източник kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.