Миро прави клуб за таланти

Миро се посвещава на новата си бизнес дейност – мениджър на музикален клуб.

Миро прави клуб за таланти

Заведението на изпълнителя се намира в центъра на София и носи името на една от най-популярните улици в Ню Йорк – Бродуей. В момента певецът трескаво подготвял всеки детайл по организацията за откриването, което е само след два дни.

„Човек прави това, от което има нужда. И често то е по-силно от икономическата ситуация в страната”, обясни с усмивка желанието да стартира собствен бизнес във време на криза блондинът.

„Всъщност искам да припомня на хората духа на „Опера” от едно време. От там тръгнахме с Тони, Орлин Павлов и Живко Петров. Там се намерихме и се стиковахме с Галя, преди да се съберем в „Каризма”. И всеки от нас се разви като успешен, доколкото повеляват мащабите на държавата ни.”

Гласовитият експорт на Добрич вече е провел и кастинг за позицията на хитовите в миналото пеещи сервитьори. Избрал е и титулярите, които ще озвучават вечерта на феновете. Сред тях блестят имената на финалистите от „Гласът на България” Тодор Гаджалов, Мелинда, Севинч и Константин.

В унисон с името на бара репертоарът им ще предложи селекция от най-популярните мюзикъли на последните десетилетия. За адаптирането на аранжиментите им се е погрижил лично Миро, пише в. „Монитор“.

Преоткрил страстта си към рисуването, той стои и зад концепцията на интериора. Доскоро мястото ковеше имидж на квартален фолкклуб с агресивно червено и сюрреалистични барокови елементи. Новата визия ще е семпла, но елегантна и решена предимно в тъмни нюанси. Декорацията пък ще приближава максимално до усещането за театрално-кабаретен пърформанс.

Решен да се върне към корена на кариерата си, Миро се заканва да изпипа нещата с хирургическа прецизност, така че той да надскочи предшественика си по клубно дълголетие.

Източник hotnews.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.