Миската Мариана Маринова наля негърско дупе

Блондинката наля биополимер в задните си части

Миската Мариана Маринова наля негърско дупе
Мариана Маринова се подвизава често в Латинска Америка, където журира Мисис Венецуела. По тамошните географски ширини било съвсем нормално да си направиши вирнато дупе като това на Риана, примерно или пък на Бионсе. Всъщност перфектно дупе има Дженифър Лопес – изтъква силиконката.
„Не съм го мечтала дълго време. Един ден спонтанно реших, че ще имам такова дупе и потърсих пластичен хирург, който да ми го направи” – споделя Мариана.
Мис България Глоуб 2007 оформила задните си части по метод, който отдавна е забранен на Стария континент. Става дума за директно вливане на биополимер в тялото и за оформяне на мускулния релеф. И така Мариана сега освен със 700-те кубика силикон, се сдобила и с 3 кг биополимер. По този начин блондинката се радва както на атрактивни предни, така и на задни части.
Следващата крачка в пластичната хирургия ще бъде оформяне на носа. Предната операция, която му направила, не постигнала желания успех и затова сега Мариана търси добър медик, който да я повтори.

Преди години се заговори, че Мариана Маринова е лесбийка. Основание за този слух даде един кастинг, на който силиконката призна, че й се е случвало да си ляга с жени, но това били само приятелки, които държала за ръце.

Източник kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.