Мис Бони за Алисия: Докато една жена има мустаци, не може да е модна икона!

Мис Бони за Алисия: Докато една жена има мустаци, не може да е модна икона!
„Откога г-жа Алисия, която има два парцала в гардероба си, е модна икона?” – попита злъчно гримьорът. „Докато една жена има мустаци, не може да се представя за модна икона. Алисия ходи малоумно гримирана в сутрешните блокове. Нейната болка е, че са я изоставили” – коментира Мис Бони, според когото бившата половинка на Валери Божинов е една от най-зле гримираните български звезди.
Известният гримьор не спестява забележките си и към други лошо гтримирани популярни личности. Сред тях е Деси Тенекеджиева, която „носи грима върху лицето си, като боя за обувки” – смята Мис Бони. „Навремето така гримираха – с червило и белило младите циганки на пазара за булки” – припомня той. „Тенекеджиева ходи с лош макиаж, защото най-вероятно самата тя се гримира” – смята Мис Бони.

Мис Бони гримира Мария

Мис Бони гримира Мария

Друга звезда, попаднала на мерника му, е Петя Буюклиева. За нея той споделя, че има прическа като икебана, а гримовете на певицата са подходящи за Хелоуин.
Мис Бони дава съвет и на друга наша попфолк звезда: „Преслава, когато носът ти е забит в устата и имаш ужасни вежди, не може да се появяваш с коса на баничарка по улиците” – поучава гримьорът и съветва Преслава да си купи хубави скъпи слънчеви очила, които да крият веждите й гайтани.

Мис Бонине пропусна и Ивана, която на времето е била негова клиентка. „Идва ден и всеки решава, че може да се гримира сам. Обаче не може! Ивана е страшно магнетична, но сега не може с грим да докара тази привлекателност” – е мнението на Мис Бони.

Източник kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.