Мис Плеймейт 2017 Нора Недкова

България осъмна с още една коронована хубавица след като снощи 24-годишната Нора Недкова , родом от Варна, грабна титлата „Мис Плеймейт“ 2017. Изненадващо и за самата нея, журито гласува именно тя да се окичи с така мечтаната корона.

„Не мога да повярвам какво се случи. Не съм чула за себе си нито един негативен коментар. Надявам се да ми предстоят нови подвизи. Надявам се да си е заслужавало цялата енергия, която вложих, тъй като този конкурс, колкото и несериозен да изглежда е изключително натоварващ, напрягащ и отговорен. Всяко едно момиче се постара прекалено много. Благодаря на всички, които гласуваха за мене“, каза Нора минути след победата й.

Самата Нора се подвизава като танцьорка в известен столичен клуб. Участвала е и в различни клипове предимно с разголени кадри. От профила й във Фейсбук се виждат предпочитанията й към екзотични екскурзии, които тя няма как да си позволи, ако разчита единствено на заплатата си като танцьорка от нощно заведение.

За бъдещите планове русокосата фурия споделя: „Винаги съм мечтала да бъда на световна сцена, винаги сум мечтала да бъда част от това нещо и днес се осъществи. Аз знам, че съм родена за това. Аз знам какво е моето призвание.“Блондинката спечели и чек за 20 000 лева.

https://www.youtube.com/watch?v=tqvGssBrhSk

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.