Мис Плеймейт 2018 Жанета Осипова

За поредна година беше избрана най-еротичната и изкусителна красавица, която в следващите дванадесет месеца ще носи короната на „Мис Плеймейт“. Новата миска Жанета Осипова се готви да разбие стереотипа, че тази титла се печели с много силикон. Тя твърди, че не е прибягвала до услугите на естетичната медицина за гръдната си обиколка. Предпочита да почива на село и би заменила всеки дубайски хотел за пасторална гледка. Казва, че мечтае за семейство и истинска любов.

Жанета Осипова:
Три месеца обмислях дали да се запиша за „Мис Плеймейт“. Преди това съм участвала в други конкурси, но те всячески се различават. „Мис Плеймейт“ е доста провокативен конкурс.

На 25 съм и това е най-голямото ми постижение. Огромно признание. С течение на времето разбрах, че конкурсът е на изключително високо организационно ниво. Бих могла да кажа, че в момента това е най-големият конкурс в България.

Не съм си купила титлата. Медиите писаха отдавна, че аз ще съм победителката, но вероятно са го направили, защото са видели потенциал в мен.

С наградата от конкурса (20 000 лева) няма да си купувам нищо засега.

Бях на две години, когато баща ми ни напусна. Трябваше да се боря с живота. Израснах в бедно семейство с доста лишения. Работила съм като модел, сервитьорка, крупие…

В Своге завърших електротехника. Сега завършвам педагогика в СУ, предстои ми Държавен изпит. Педагогиката бе моя детска мечта, но няма да ставам учителка.

За външния си вид се грижа, като спортувам доста. Обожавам разходките навън. Природата ме зарежда.

В лицето имам хиалурон и ринопластика. Много харесвам естествената красота. Не смятам, че едни мигли и коса променят естественото излъчване. Те са само добавка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.