Мис Плеймейт 2019 Михаела Тодорова

България има своята нова „Мис Плеймейт“ и това е Михаела Тодорова. Красавицата прие короната от предшественичката си Жанета Осипова. В надпреварата участваха общо 12 кандидатки.

Михаела е родена в Казанлък, но от няколко години живее в София. Преди време тя сподели, че се е записала за участие в конкурса, защото единствено в този конкурс намира себе си и го приема за едно ново начало.

Още във визитката си Михаела беше убедена, че ще спечели. 21-годишната Михаела преди дни отново демонстрира увереност, че титлата ще бъде нейна.


„Имам всички – гърди, тяло, сексапил, излъчване. Просто съм перфектна “. „Просто съм по-добра от нашите момичета“, категорично беше Михаела.

Михаела има по 350 кубика силикон в гърдите си, но смята, че е в рамките на нормалното. С титлата си новата плеймейтка печели луксозен автомобил, ръчно изработена корона с повече от 250 чешки кристала, както и 20 000 лв.

Всъщност Михаела е еротичен модел още от миналата година, но не събира смелост, за да участва в конкурса. Майка ѝ обаче е тази, която я насърчава и с нейна подкрепа се впуска в предизвикателството.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.