Мис Силикон 2011 носи славното име Лили Иванова

Съименичка на естрадната ни прима Лили Иванова стана Мис Силикон 2011

Мис Силикон 2011 носи славното име Лили Иванова
Лили Иванова (в средата) стана Мис Силикон 2011

Адашка на естрадната ни звезда Лили Иванова е новата силиконова кралица на България. Тя се окичи с короната на черноморски конкурс в събота вечерта. Партито премина под знака на хомо целувки, щръкнали зърна, говедоподобни здравеняци и, естествено, стотици кубици силикон. Момичета, които не се страхуват от ножа на пластичния хирург, а напротив – смятат тунинга за свое житейско верую, се състезаваха за титлата, която дава път на плеймейтките в светските среди.
Тази година почитателите на неестествената красота имаха абсурдни категории като „Най-много пластични операции”.

Победителката Лили Иванова си тръгна от конкурса с нова кола и чек от 5 бона. Тя заяви, че парите ще изхарчи, познайте за какво… Естествено за нови пластики!

За еротичната част на конкурса се погрижи Лейди Би, която не се свенеше да целува щръкналите зърна на кандидатките. Шоуто си тя бе нарекла „Вавилон”. Идеята й явно беше да акцентира на многоезичието, но в напълно буквален смисъл. В устата на певицата често попадаха както микрофонът, така и женски езици, гарнирани със сметана. Скандалната изпълнителка дори позволи мъж от публиката да опипа пищната й гръд. Собственоустно Лейди Би бавно облиза дългия прасец на стройна танцьорка, която успешно може да носи прозвището Жената-Крак.


Източник kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.