Мис Франция ще покори България с глас и сексапил

Марева Галанте пристига у нас като част от френския музикален проект „Нувел Ваг”

Мис Франция ще покори България с глас и сексапил

Марева Галанте, която грабна короната на „Мис Франция” през далечната вече 1999 г., ще покорява българската музикална сцена. Тя пристига у нас с „Нувел Ваг”, за да изнесе коцерт в зала 3 на НДК на 2 април като една от двете нови вокалистики.

Френският музикален проект „Нувел Ваг” е популярен с това, че сменя пеещите дами, за да придаде всеки път различно звучене на старите, но любими песни, разбудени от Боса аранжимента.
Марева се прочу с това, че впечатли журито за красота през 1999 г. сфренско-полинезийската си магнетичност. Последваха още няколко отличия за очарователната брюнетка, преди да продължи напред своето развитие.
Миската винаги е споделя, че подиумът и славата на красавица ще бъдат един трамплин, от който тя желае да отскочи в посока на бъдещи професионални успехи и музикални постижения.
Щастието явно се е усмихнало на Галанте, която споделя, че в музиката открива всичко, което й е нужно, за да се чувства реализиана. На музикалната сцена за първи път усетила какво е да си част от нещо, да споделяш, да твориш с и благодарение на други хора.

Освен с таланта си на певица, в който всички ние ще можем да се уверим, Марева трупа почитатели и с няколкото си появявания на големия екран.

Източник kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.