Митьо Пищова: Вече съм самин като куче!

Димитър Василев Маринов, по-известен като Митьо Пищова

Димитър Василев Маринов, по-известен като Митьо Пищова, е роден е на 15 август 1955 г. в село Карайсен, Търновско. Но той твърди, че е дошъл на бял свят ту в село Батак, ту в Арбанаси. При това… на попски гроб. Разведен е, има голям син. Като млад се е занимавал с борба и твърди, че оттам се познава с Илия Павлов.

Според последните му хвалби – има в колекцията си над 3779 женски скалпа… Последно Пищова се вихри в клипа на “Моята жена – 2“ на Румънеца и Енчев, който е сниман в Банско.

– Митьо, получи тежък инфаркт, разбирам, че преди Нова година си загубил и майка си, и баща си – 2011 г. не беше добра за теб!
– Баща ми като почина, мъчно ми беше, все пак ми е баща, но аз не съм живял с него… Ходя на гроба, паметници, всичко както пише по книгите… Но майка ми като почина… просто се съсипах! Не знам какво стана! Тя ме е гледала, тя ме е прала 25 години, посрещала ме е с първата ми жена, с втората… Мама си отиде на 21 ноември по време на моя конкурс за красота в Стара Загора. В 8 часа вечерта ми звъни моят брат и вика: “Майка почина!“ Предишната седмица тя ми се обади: “Миткооо, не мога да стана – вика – ела ми виж, че умирам!“ Успокоих я: “Майко, недей тъй, бе, недей говори такива работи! Не се ядосвай, пали печката, стой на топличко!“

Отидох, занесох й плодове, месо… Но като съм си отишъл, тя спряла да яде и викала на моята племенница: “Искам да умра, искам да умра, няма да ям!“ Но те с брат ми не ми обадили, защото знаят, че ще плача… След няколко дни момичето отишло в апартамента: “Бабо, бабо!“ А тя починала миличката… (плаче)

Изпаднах в депресия! Спя с приспивателни, не мога да спя без хапчета! Вече съм самин като куче!

– Като цяло по-добре ли си със здравето след инфаркта?
– Една банскалийка ми даде билки – мента, глог, валериан, магарешки бодил, жълт кантарион – варят се с домашен мед захаросан и се пият три месеца. Сега, да чукна на дърво, съм по-добре! Имах висок холестерол и захар. Махна се всичко! От 150 станах 120 кг.

– Сега къде те намирам?
– В Банско при приятелката ми Рада Войводина, която ще ми става жена! Висока е 1.74 и е 46 килограма, с черна дълга коса, кажи речи, до кръста. На 21 години – голяма е, дърта! Студентка е в София в Нов български университет. Срещнах я в една механа тук.

Гледам – едно момиче яде и аз се присламчих към него, нали съм нахален, викам: “Добър ден, кукличко!“ А тя: “С непознати не говоря!“ След два дни се срещнахме пак в друга механа на центъра. Там вече пихме по чаша вино и … взехме да излизаме. Всяка вечер ме канеше на пиано бар. Но две седмици излизахме така, за Бог да прости! Само пиеме, ядеме и си говорим! Но имам един приятел, Върбан, от Банско, който се познаваше с нея. Вика й: “Този човек е за теб, ще те обича, ще ти даде яхти, коли, пари!“ И я нави да дойде в хотела. И тъй стана магията! След това вече 3 седмици – всяка вечер я е… по три пъти!

– Техните как приеха всичко това?
– Ходих да я искам от майка й и баща й – вече работата отиде на коня у краката! Защото тук банскалийка не можеш да ходиш да я вземаш от тях, да я извеждаш, да я таковаш, ако работата не е сериозна! Тук майката си е е..ало! Като едно време! Чак сега си намерих майстора! Баща й е един голям българин като мен, 140 кила, набори сме! Богат е, имал е много ниви, които е продал, семеен хотел е направил с 25 стаи, механичка… Вика ми: “Абе, зетко, малко си дърт!“

Аз му отговорих: “Какво да правя, като има любов!“ А той ми се закани: Ако не гледаш моята щерка, ще ти откина главата! Не искал вече да ме вижда по телевизията, че се занимавам с глупости! Майка й пък иска по-бързо внучка!
Избраха датата 6 май – Гергьовден, да правим оригинална сватба!

На мен нали миналата година на Гергьовден ми се провали сватбата и булката ми ме остави пред олтара и избяга. Но… бащата на Рада сега иска пак точно на Гергьовден да правим сватбата, защото дядо му се казвал Георги… Може пък на този 6 май да ми потръгне! Дано майка й и баща й да ме обичат и да запълнят празнината от моите, които вече ги няма!

– Къде ще бъде сватбата?
– Сватбата ще бъде в механата в Банско, в която се запознахме с Рада, събира 400 човека. Аз нямам много роднини, повечето ще са от тяхна страна. Рада няма да бъде с булчинска рокля, а със старовремска носия от Банско. Ще ми шият и пояс, калпак, носия от този край! Онзи ден даже ме облякоха с дрехите на прадядо й, и той бил голям българин като нас, с баща й! Страшни обичаи!

Те имат каляска с кон, с него ще ни карат до църквата, коли-моли не искат! Купил я е навремето от Боровец, от доктора на царя…
Искат черковен брак, дето не се разваля! Кумът ще бъде от страната на булката и е от Разлог. Те пък ще бъдат с каруци на сватбата…

– Синът ти знае ли вече?
– Вика: “Татко, каквото решиш!“ Той разбира, че трябва да имам едно момиченце да себе си, да се грижи за мен, да се гледаме, да се обичаме! И още едно детенце да си имам като него! Казвал съм му и той булка да доведе, всичко, каквото имам, е за него – имам пари, имам хотели, имам къщи… Да разбере, че има баща – най-великият курварин на България!

– Но Христо Сираков май се мъчи да те надмине. Гледа ли шоуто “Милионер търси съпруга”, какво ще кажеш?
– Какъв милионер е този Христо Сираков?! Дължи 7 млн. лева на банките и няма пари да купи един часовник на момичетата! Шматка! Може да е имал пари навремето… Шушумига! Дърт измамник!

Добре, че му дадоха предаване на тоз бастун и му плащат! 45 процента от момичетата са мои манекенки от агенцията! Можеш да ги видиш на снимки в моя сайт! Виктория Радина ние със Страхил Гановски я открихме! Всичките са… да не казвам какви! Не ми се приказва!

– Ти си се снимал в Банско в клипа на парчето на Румънеца и Енчев “Моята жена – 2“…
– Енчев живее със семейството си в Банско. Има суши бар, наргиле бар и детска градина…
Страхотен стана клипът, всичко е 6, ще убием рибата! А на 2 февруари пускам един курвенски клип с 8 голи жени в джакузито – на песента “Айде да се стрелкаме“…

Източник hotnews.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.