Михаела Стоичкова със собствено предаване?

Михаела Стоичкова със собствено предаване
Михаела Стоичкова

Дъщерята на футболната легенда Христо Стоичков – Мика, в последно време може и да е много разочарована от българите и съвсем сериозно да обмисля да се премести да живее на друго място, но едва ли би пропуснала интересна възможност за професионална реализация у нас.

Според последната мълва по неин адрес, успяла да измести водещата Венета Райкова и предаването ? „Горещо” по Нова ТВ и от есента тя ще задава неудобните въпроси.

Михаела била подписала договор с Нико Тупарев и продуцентската му компания и в момента подготвя новото шоу, пише „Уикенд”. Предаването щяло да бъде подобно на това на Венета, само че не толкова скандално.

"За сега всичко, което готвя, се е фокусирало за септември и отново ще е свързано с телевизията”, издава Мика.
Мика Стоичкова

Новата водеща обаче предпочита да запази подробностите в тайна, за да не се провалят нещата. Притеснявала се от хорската завист и понеже е суеверна се надява да не ? мине черна котка път.

„Имах предложение да се включа във VIP Brother, но това много ще ме отдалечи от моите дизайнерски проекти. Не мога да оставя бутика си. За сега всичко, което готвя, се е фокусирало за септември и отново ще е свързано с телевизията”, издава Мика.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.