Михаела Стоичкова с гадже футболист

Михаела Стоичкова с гадже футболист

22-годишният футболист от аматьорския отбор на „Локомотив“ (Мездра) Борис Папазов, който близо 2 години живееше със Славея Сиракова – щерката на Наско Сираков и Илияна Раева, е завъртял главата на голямата дъщеря на Христо Стоичков – Михаела.

Боби, както го наричат всички, има славата на един от най-големите плейбои у нас. През леглото му са минали не една и две известни красавици. Повод да се раздели със Славея, която е с 5 години по-голяма от него, била връзката му с нашумялата фолк певица Емануела. Футболистът не устоял на изкушението и преспал със синеоката изпълнителка, пише blitz.bg.

Футболната кариера на Папазов определено не е от най-успешните. Преди да рита за „Локомотив“ (Мездра) във „В“ група, е бил в школата на столичния „Септември“, след което преминава и през школата на „Левски“, но не очарова с изявите си и е изхвърлен.

С Михаела Стоичкова се запознава в Испания, където рита в местния клуб „Хетафе“. По това време щерката на Камата живее в Барселона заедно с майка си Марияна и сестра си Христина и е сгодена за испанския автомобилен пилот Дани Клос, с когото има 3-годишна връзка. Преди това пък имаше любов с юношата на „Барселона“ Виктор Васкес.

След раздялата с Дани Клос започва доста често да се среща с най-популярния ни тенисист Григор Димитров, но се оказва, че те са само много добри приятели.

 Борис Папазов

Борис Папазов


Папазов не успява да пробие в Испания и се връща у нас. Миналата есен получава много тежка контузия, която го вади от футбола за дълго време.

Запознати твърдят, че Стоичков е решил да спаси кариерата на „проекто-зетя“ си, като го вземе в „Литекс“. Отскоро Камата е треньор на ловешкия клуб и може без проблем да уреди изпадналия в немилост Боби с картотека и сносна заплата.

 Михаела се забавлява с приятели
Михаела се забавлява с приятели


По всичко личи, че 23-годишната Михаела, която е завършила спортен мениджмънт и говори 5 чужди езика, е решила да си остане в България.

От миналата година тя върти свой бизнес у нас, след като стана представител на западна мегакомпания за имуностимулатори. Другата й амбиция е да води собствено телевизионно предаване със спортна насоченост и лайфстайл.

В това отношение тя вече има известен опит. В Испания е водила любопитна рубрика за живота на футболистите извън терена.

Михаела Стоичкова
Михаела Стоичкова


„Коментирам предавания за футбол. Нищо не разбирам, но „Гугъл“ знае всичко. Естествено, че се консултирам с баща си, но само изслушвам мнението му. В предаването говорим повече за приятелките и жените на футболистите“, обясни тогава Михаела.

Говори се, че Наско Сираков бил бесен, че Боби е изоставил щерка му Славея, с която е ходил 2 години, и тутакси отишъл да каже на Камата, че проктозет му не е стока. Ицо обаче го отрязал, като му заявил, че много харесва момчето и че в родата вече се говорело за предстояща сватба.

Източник hotnews.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.