Михайлов бил с мацка по време на катастрофата?

Михайлов бил с мацка по време на катастрофата?
Ники и Алисия

След многото въпросителни относно участието на национала ни Ники Михайлов в автомелето на „Църна Маца”, сега изскочи и клюката, че във въпросния джип освен мистериозният шофьор и Михайлов е била и една девойка, с която вратарят на „Твенте” е купонясвал на участие на Преслава в Пловдив.

Ники е пътувал с тайнствената мадама, когато джипът на баща му катастрофира на автомагистрала „Тракия” преди една седмица.

Футболистът се забавлявал почти до сутринта в компанията на красивото момиче. Двамата са били в Пловдив, след което са тръгнали да се прибират към София, пише „Шоу”, цитира kliuki.bg.

Ники казал на любимата си Алисия, че ще се види с приятел в столично кафе. Фолк звездата така или иначе била на участие във Варна и нямала възможност да го придружи. Футболистът обаче се озовал не в столично заведение, а в дискотека в Пловдив.

Припомняме, че изпълнителката на „Иска ли ти се” бе разгневена, че Ники се е забавлявал в пловдивска кръчма на участие на конкурентката й Преслава, докато самата тя пеела на морето.

Все пак, въпреки яростта си му прости и го защити пред медиите, по повод слуховете, че футболистът е шофирал служебния джип на баща си, но тъй като бил солидно почерпен, накарал гардът му да каже пред полицаите, че е карал той.

Източник hotnews.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.