Михайлов и Божинов с обща снимка, демонстрират приятелство

Михайлов и Божинов с обща снимка, демонстрират приятелство
Николай Михайлов и Валери Божинов, Снимка: Instagram

В началото на годината двама национали останаха без нежна опора до себе си, пише dnes.bg. Първо вратарят Николай Михайлов скъса с Алисия след 4-годишна връзка, а няколко седмици по-късно и Валери Божинов обяви официално, че е в процес на развод с Николета Лозанова.

Фолкпевицата и плеймейтката демонстрират добро самочувствие сякаш нищо не се е случило. Мъжката част от четириъгълника, чийто живот е основна тема в булевардните рубрики, също показват непукизъм.

Те обаче стигнаха и по-далеч. Божинов днес публикува обща снимка с Михайлов с многозначителното „Моят брат“. Че са братя по съдба на всички е ясно. Че си размениха жените също не е никаква тайна.

В момента футболистите делят обща стая по време на лагера преди футболната квалификация с Италия.

След появата на снимката в Instagram започнаха и коментарите, като някои потребители изразяват съмнения, че двамата са следващата светска двойка. Това била единствената конфигурация, която не са опитали. И прогнозират, че нищо чудно и Алисия и Николета да заживеят под един покрив. Подбивът продължава и с по-интимни нападки, които няма как да бъдат цитирани.

Други пък ги поздравяват и смятат, че са неочаквано добра комбинация.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.