Моника Бабикер: Обвиниха ме,че съм любовница на Слави, а аз бях с Калин Вельов

Моника Бабикер: Обвиниха ме,че съм любовница на Слави, а аз бях с Калин Вельов

Мулатката Моника Бабикер, която стана известна от шоуто на Слави Трифонов „Танцувай с мен“, се е посветила изцяло на дъщеричката си Габриела и баща й Ивайло. Наскоро се е дипломирала като висшистка в специалността „Бизнес и икономика“, а сега чете само книги за бебета.

„Май съм се вманиачила“, признава някогашната любимка на Трифонов. „Ей сега, преди няколко дни, на Габи й поникна кътник и вдигна 38,6 градуса температура. Направо изпаднах в истерия!“, разказва Моника. „Добре че не беше над 39, иначе щях да вляза в психиатрична клиника. Чудно щеше да се получи – тя в болница, аз в лудница.

“ Младата майка мечтае за сватба с приятеля й Ивайло, на която малката Габи да бъде шаферка. „Ще се спукам да рева – това ще ми е сбъдната мечта“, твърди полусуданката с шоколадова кожа. Таткото на Габи обаче поне засега все още бил против гражданския брак. Той държал на други неща – като това например да научи Моника да кара ски. Мулатката му отговорила, че негър скиор няма, но ще се опита да се спусне по пистите, за да не разочарова мъжа си.

По времето, когато Моника Бабикер участва в тв шоуто „Танцувай с мен“, я бяха обявили за любовница и протеже на Слави Трифонов. Черната перла се чуди защо са я набъркали именно с Дългия, след като тогава имала връзка с перкусиониста Калин Вельов. Участвала и в други тв предавания, преди да срещне любимия си Ивайло и да забременее. Сега не мисли за нищо друго освен за бебето си, но има все пак един порок – пуши „като кон“, както сама се изразява. „Не знам дали ще спра!“, чуди се самата Моника. Споделя още, че мечтае за каравана на морето, билярдна маса и сглобяема къща, която да е нейна собственост, пише blitz.bg.

Източник hotnews.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.