Моника Валериева влиза в Пайнер?

Моника Валериева влиза в Пайнер?
Моника Валериева влиза в Пайнер?

Моника Валериева е причината Андреа да напусне Пайнер! В това са убедени хора от компанията, които разкриха какво се случва в момента в димитровградската фирма. А именно – сериозни реорганизации в имената на изпълнителите, представлявани от инж. Митко Димитров и компанията му.

От които Андреа най-демонстративно си тръгна преди няколко дена. Блондинката отказа да разкрие конкретната причина за решението си като само намекна, че не е съгласна с начина на работа в Пайнер и с някои от решенията, които се вземат.

Най-вероятно е говорела именно за слуховете, че Моника Валериева ще стане част от каталога с изпълнители. Слухове, които изглеждат все по-реални в последните дни. Буквално дни след като Андреа обяви, че се маха, по канала на Пайнер – Планета, започна да се върти дуетното парче на Моника Валериева с Джордан – „Всичко с теб“.

И не само това. Джордан вече официално беше представен като новото попълнение във фирмата така че нищо чудно и моделката да го последва в най-скоро време.

Още повече, че двамата вече ходят по съвместни участия, на които Валериева дори пее песни на поп фолк изпълнителки. Музикални експерти пък коментират, че макар гласът й да не е на феноменално световно ниво, моделката все пак има някакви гласови заложби. И то повече от някой т.нар. певици. „В това число и Андреа“, хилят се онлайн зевзеците.

„Може и затова да са се скарали. Андреа да е завидяла, че Моника пее по-добре от нея и ще я засенчи в един момент. То не става само да си плащаш, за да те излъчват“, коментират форумци./kliuki.net

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *