Моника Йосифова чака ново бебе?

Моника Йосифова е бременна за четвърти път

Моника Йосифова е бременна за четвърти път твърдят в политическите среди
Новата половинка на Сергей Станишев — Моника Йосифова, чака четвърто бебе, говорят в политическите среди.

Приятелката на експремиера е бременна за пореден път и ще го дари с второ дете, пише bliasak.bg. Бившата репортерка и настояща пиар специалистка вече има три деца. Първородната си дъщеря Моника и сина си Венцислав тя роди от първия си съпруг — банкера Венцислав Йосифов, а на първи май тази годи дари с дете и Сергей Станишев.

Лидерът на БСП сам оповести новината за раждането на дъщеря си Дария пред съпартийците си. Фактът, че появата й на бял свят съвпадна с празника на червените 1 май, го направи още по-щастлив. Той за първи път обяви официално връзката си с бившата медийна съветничка едва през февруари тази година. Три месеца по-късно се роди и дъщеря му.

Макар Моника и Станишев да се запознават още през 1995 година, двамата започват връзка години по-късно. Тогава Моника работи като репортер и отразява политическите новини свързани с БСП. Все пак за мнозина бе изненада, че след разрива с Елена Йончева, Станишев се събра с банкерската съпруга, която дори вече му роди едно дете. И ако се вървя на слуховете, които се носят в политическите среди, малката Дария скоро ще се сдобие с братче или сестриче.

Източник kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.