Моника на Станишев спрягана за елитна жрица на любовта?

Едва ли Моника Янова (Йосифова), настояща „Станишева” не е предполагала какъв тотален интерес ще предизвиква официализирането на връзката й със Сергей
Въпреки че залогът от разкриване на такава потайна връзка, излязла наяве заради бебето, което Станишев и Моника чакат, е голям и носи риск от психологически атаки и откровено нездрав интерес, фактите са си факти. В момента всички ги преобръщат и оглеждат, коментират и изкористяват. Най-гледаните шоута се надпреварват да канят двойката. Разбираме, че Слави е подлял вода на Валерия Велева, новата Мадам „Рулетка”, и ще чучне вместо нея на диванчето си единия от двамата в двойката, най-коментирана сега измежду всички от червен, син, жълт и смесен тип. Моника отказва медийни изяви, но Сергей ще сподели със Славчо щастието си. Това, което Дългия едва ли ще попита, се тиражира в интернет сайтовете и някои папарашки издания.
Дамата на сърцето на червения лидер в миналото е била много търсена красавица. Моника Йосифова в началото кариерата си е била флаерка в 5- звезден хотел на морето. Къртици разкриват, че зад тази официална версия се крие истинската работа на настоящата любима на Сергей Станишев. А тя според знатни бизнесмени, отсядали в хотела, била на елитна жрица на любовта.

После дамата си намерила съпруг и станала Йосифова. От червения банкер има две деца и сега е на път да роди трето, което е на екс премиера Сергей Станишев. Все повече хора в България свързват историята с последната бременност на Моника с необходимия пиар, целящ да стегне електората на БСП за предстоящите избори.

Източник kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.