Надежда Нейнски или Елена Петрова: коя е по-стилната дама?

Надежда Нейнски или Елена Петрова: коя е по-стилната дама?

Надежда НейнскиЕлена Петрова или Надежда Нейнски? Тази дилема ще трябва да решава журито на „Gold Carpet Fashion Awards – People’s choice”. Тези годишни награди ще бъдат присъдени за първи път в България на 8 април. С тях ще бъдат възнаградени постижения, усилия и визия в 17 категории на българския моден бизнес и шоу свят. Най-успешните, доказали себе си лица ще триумфират на „златния“  килим по време на подготвяната бляскава церемония. Творци, актьори, модели и личности с ярко медийно присъствие са сред вече номинираните.

Популярната актриса Елена Петрова и евродепутатът Надежда Нейнски са с категорично  заявени претенции в категорията за най-стилна дама на годината. Фактът, че безспорно демонстриралите изискан стил две жени са от различни поколения, не ги прави конкурентки с различен шанс. Хубавото Наде от ранните години на българската демокрация си остана фина жена, след която мъжете се изкушават да се обърнат – независимо от зрелите й години, които тя всъщност не се опитва да крие. Елена Петрова излъчва чара на младия човек с екзотична хубост, а изграждането на собствен стил видимо й прави удоволствие и тя не пропуска да се показва с визията на добро, възпитано момиче – независимо от вихъра клюки около личния й живот.
В същата категория са номинирани още Галена, Андреа и Цветелина Янева, собственичката на “Музейна галерия за съвременно изкуство” Деница Атанасова.
Цял куп познати имена има и в останалите категории – дори някои от претендентките попадат в повече групи. Спрете да дишате и четете: Алисия, Мария Илиева, Нели Петкова, актрисите Яна Маринова, Луиза Григорова, Радина Кърджилова, Стефания Колева и Диана Любенова, моделите Биляна Йотовска, Даниела Арнаут, Гергана Полежанова, Гергана Дончева, Христина Несторова и Таня Илиева. Радост Драганова, Венета Райкова, Вили Сечкова, Камелия, Маги Желязкова и Нина Никол са имената на ТВ-водещи, а най-успешните фотомодели според номинациите са Диляна Попова, Николета Лозанова, Златка Райкова, Ирена Милянкова, Антонина Илиева и Бориса Тютюнджиева.Как ще дочакаме 8 април?!Източник kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.