Надя от „Елит” любовница на Кошлуков

Надя от „Елит” любовница на Кошлуков

Водещият и политик Емил Кошлуков я набутва с връзки в ТВ 7

Вече е ясно, продуцентската къща на Емил Кошлуков „Hoy фрейм медиа“, в която е в съдружие Виолета Сечкова, управлява в ТВ7. Това се потвърждава от факта, че вече уреди бившата си любовница Диди Алексиева за водещ в уикенд блока. После пък Емо намери място и за друга своя ексизгора – Надежда Иванова, добила популярност с простодушното Надя от „Елит“.
Водещата беше отсвирена преди няколко месеца от БНТ, след като стана ясно, че години наред предаването й „Елит“ е имало катастрофално нисък рейтинг. Останала на улицата, амбициозната Надя веднага се сетила за своята стара дружка Кошлуков, който моментално успял да й уредил сладка служба в ТВ7. Парашутистката веднага се настанява удобно пред камерите, и то в праймтайма от 20 часа през делничните дни.

Кошлуков дълго време се чувствал гузен пред красивото Наде заради слухове, че именно заради него тя е правила опит за самоубийство. Той не отрича тази мълва, но казва, че от уважение към бившата си възлюбена не желае да коментира.

Иначе Надя от е известна с множеството си завоевания на интимния фронт, и то все с известни и богати мъже. Първото й гадже, за което се разчу, е Андрей Арнаудов. Двамата деляха дълго време общото легло, като водещата дори се беше пренесла да живее у тях. Постепенно чувствата угаснаха, двамата се разделиха и чак тогава се разбра, че са имали отношения. Докато са заедно, имат уговорка да не разгласяват, че са обвързани.

Емил Кошлуков

Източник kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.