Най-безумните секс закони в САЩ

Прочети най-смешните и абсурдни секс закони, заради които можеш да бъдеш арестуван в САЩ, писаха от Sin.bg:

Най-безумните секс закони в САЩ

Страната на неограничените възможности – Америка се оказва, че всъщност доста ограничава своите жители, стане ли дума за секс.


Без орална любов в някои щати, никакъв секс преди брака в други разрешение за секс с животни, стига те да са над 18 килограма са само част от изумителните закони, на които екипът на Sin.bg се натъкна.

За какво точно става дума, научи в следващите редове:

1. Смешен закон, на който направо не можахме да се начудим има приложение в цели 18 щата, а именно никаква орална любов. Представяш ли си?

2. В щата Джорджия пък се забранява на двойките да правят секс преди брака. Дали е възможно това и ще влезем ли в затвора се питаме ние.

3. Направо не можахме да повярваме, че във Вирджиния е забранен сексът на светнати лампи. Е, надяваме се, да става дума за случаите, в които е вечер, щорите не са спуснати, а съседите са деца – все пак, не трябва да се развращава младото поколение, а историите за пчелички и цветчета явно се насърчава до пълнолетие…

4. В щата Орегон пък на мъжете им е забранено използването на нецензурни думи и изрази по време на секс. Въпросите ни са два: как казват на жената да сложи презерватива на… половия орган и какво се прави, ако на дамата й харесват мръсните думички по време на секс?

5. Наистина не можем да повярваме, че във Вашингтон е позволено правенето на любов само в мисионерска поза и всички други креватни гимнастики са строго забранени.

6. В щата Уисконсин пък е забранено стрелянето по време на оргазъм. Господа, долу пищовите!

7. В Пенсилвания пък не можеш да правиш секс в кабинка, от която се събира пътна такса, но само с шофьор на камион. С тези на леки превозни средства явно може…

8. Във Флорида законите забраняват секса с таралеж. Загадка е защо само с него, но все пак са пимислили за здравето на зоофилите.

9. За сметка на това обаче във Вашингтон е напълно легално да правиш… каквото ще правиш с животни, стига да са над 18 килограма. Ако се върнем към закона за мисионерската, сложна работа ще бъде.

10. Интересно е защо в Облонг, Илиноис, не можеш да ловиш риба на Свети Валентин. И без това не е най-романтичната среща за Дена на влюбените, но все пак…

11. За хората, които са се влюбили в братовчед – лоша новина. В щата Юта е забранено да се жениш за роднина или поне докато не навършиш 65 години.

12. Флиртът е хубаво нещо, но не и за Литъл Рок, Арканзас. В столицата на този щат нямаш право да въртиш любовни игри при запознанство, единственото позволено нещо е да пъхнеш в нечия ръка бележка с телефонен номер.

13. Никаква бира след секс в Еймс, Айова! Нито пък вино или шампанско. Значи уиски може, а?

14. В Небраска пък можело да правиш секс само с дрехи. Момичета, слагайте роклите, мъже – ципът е задължителен. Романтика – никаква!

15. В Александрия, щата Минесота, пък не можеш да правиш секс, ако имаш лош дъх в устата. Добре, че човекът е създал дъвката, казваме ние!

16. В Лас Вегас пък е позволен сексът само с презерватив. Значи трябва да го спукаме, за да имаме деца, така ли?

17. В Ню Мексико можеш да правиш секс в кола, но само ако е със затъмнени стъкла.

18. В Уилоудейл има забрана за пъшкане по време на секс. Или поне да не е толкова шумно, защото ако ви чуят съседите, могат да извикат полиция.

19. Искрено се смяхме, след като разбрахме, че в Далас е забранено носенето на вибратор на работа, ако той е над 30 см. Слава Богу, че само дължината има значение!

20. В Масачузетс пък е забранен секс в присъствието на животни. Инетерсно как ще се оплачат на полицията четириногите…

Източник sin.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.