Най-добрите начини да накарате един мъж да се влюби във вас

Най-добрите начини да накарате един мъж да се влюби във вас
Никога не се мръщи, защото не знаеш кога някой ще се влюби в усмивката ти.

Има една много вярна мисъл, която гласи: „Никога не се мръщи, защото не знаеш кога някой ще се влюби в усмивката ти.“

В този ред на мисли много жени правят грешката да мислят, че ако един мъж ги намира за привлекателни, той е готов да има връзка с тях. Пътят към сърцето на един мъж може да е пълен с обрати, дори да го има първоначалното привличане.

То е само първата стъпка към целта да накарате един мъж да се влюби във вас. Логично е, ако ви намира за привлекателна, да иска да докосне това, което вижда, но това не е всичко. Дори привличането да е взаимно, факт е, че не всяка първа любовна нощ прераства във връзка.

Тогава какъв е пътят към сърцето на един мъж, ако чрез привличане и секс не сте го получили на тепсия?

Най-основното е да „влезете в главата му“. Той трябва да мисли за вас непрекъснато. Трябва да се чуди какво ли правите. Трябва да бъде заинтригуван от персоната ви и да чувства импулс или желание да се свърже с вас отново. Дори вече да сте били интимни.

Много жени се оплакват, че изпитват трудности да задържат вниманието на мъжа, който търси авантюра, а не връзка. Тогава какво трябва да направят, за да провокират интереса му дълго?

1. Дръжте се като цялостна личност, а не като „половинката“.

Една от най-грешните, романтични кино реплики е във филма „Джери Магуайър“, когато Том Круз казва на Рене Зелуегър: „Ти ме допълваш!“. Не трябва да очаквате, че ще „допълвате“ нечия друга личност. В действителност, всеки човек си е цялостен индивид, който живее живота според начина, по който смята за добър спрямо себе си. Бъдете благодарна затова, което имате и не търсете някакво „по-специално“ отношение от мъжа, защото може и да не го получите.

2. Демонстрирайте самочувствие.

Вашето кредо спрямо мъжа трябва да бъде: „Аз съм обектът на желанието ти“, а не обратното. Това е много важно. Самата вие трябва да вярвате, че сте страхотна, трябва да знаете високата си цена и да я демонстрирате. Никога не забравяйте, че не сте улов за всеки мъж, който ви пожелае, защото така няма да заинтригувате точно този мъж, който ви вълнува. Трябва да сте уверена в себе си и умело да вадите най-добрите си черти, когато сте в компанията на този мъж, така че да го „облъчите“ с мисълта, че сте супер.

3. Покажете класа.

Проучване на списание Cosmopolitan от 2008 година показа, че 67% от мъжете си падат по жени тип „съседското момиче“, а не по дами с имидж „секс бомба“. Разберете, че красотата се крие в това да се държите естествено. Не се опитвайте винаги да изглеждате „гореща“, защото ще имате вид на прекалено лесна плячка. Ако сте късметлийка с красиво тяло, не се изкушавайте да демонстрирате всичките си прелести с оскъдно облекло. Съсредоточете се само върху един свой актив в тоалета си – красив бюст, дълги крака, малко дупе и т.н.. Използвайте грима, за да подобрите външния си вид, а не за да го преобразите. Просто бъдете по-изтънчена и стилна.

4. Изисквайте уважение.

Не очаквайте, че мъжът с когото сте била веднага ще ви демонстрира, че иска сериозна връзка с вас, но от друга страна изисквайте той да се държи с уважение към личността ви. Трябва да изисквате респект по отношение на времето, тялото и чувствата си.

5. Ако отношенията ви не са станали сериозни, значи сте необвързана жена.

Това, че сте излязла на няколко срещи с мъж и дори сте била интимна с него, не означава, че трябва да отрежете всички други потенциални партньори. Поне не докато мъжът, който ви интересува, не легитимира връзката ви и не ви покаже, че иска обвързване. До този момент имате пълното право да продължите със срещите.

6. Създайте малко мистерия около себе си.

Никога не давайте на мъжа 100% от себе си. Задръжте си поне 10%. Във всяка зараждаща се връзка има преследвач и преследван. Старайте се да не влизате в ролята на преследвача. Не се дръжте като отчаяна жена, която се бори със зъби и нокти за любовта на мъжа. Пазете чувствата си за себе си и ги споделяйте само с най-близките си приятелки. Демонстрацията на силно желание често е отблъскваща. Бъдете по-дискретна и накарайте мъжа да се чуди какво мислите и изобщо мислите ли за него.

7. Намалете темпото.

Най-добрите взаимоотношения са тези между сродни души, а няма как да станете сродни души с даден мъж чрез бърз секс. Заложете на разговорите и общуването извън леглото, за да се сближите с него. Много по-трудно е да преминете от секс към приятелство, отколкото от приятелство към секс. Първо се опознайте с обекта на желанията си и ще видите, че ще се радвате на бавна, но сигурна победа.

8. Не преигравайте и не драматизирайте.

Не всичко е на живот и смърт. Ако мъжът има нужда да се отдръпне от вас за известно време, това не означава, че няма да се върне скоро, но само ако не му досаждате през този период. Не започвайте да драматизирате, ако той не ви се обади три дни, а просто си живейте живота. Мъжете мразят драмата, както и дългите и мъчителни разговори на тема „чувства и отношения“.

9. Не си губете времето.

Създайте си репутация на жена, която не си губи времето с идиоти, които не знаят какво искат. Не си хабете сълзите и енергията за мъж, който не го заслужава. По-добре се огледайте за някой друг.

10. Създайте си положителна нагласа за ситуацията.

Опитайте се да бъдете силна и независима, но без да изпращате негативни вибрации. Бъдете винаги отворена и приятелски настроена към въпросния мъж. Когато очаквате да ви се случат добри неща, те ще се случат. Ако се държите грубо с някой, защото смятате, че той не ви желае със сигурност няма и да ви пожелае. Ако сте убедена, че заслужавате да бъдете обичана и сте готова да чакате този специален човек, тогава ще го намерите.

tialoto.bg

One thought on “Най-добрите начини да накарате един мъж да се влюби във вас

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.