Най-красивите водещи в БГ ефира

Това са жените от екрана, които застанаха пред обектива, за да се покажат в малко по-различна и еротична страна.

Голите водещи в БГ ефира
Симона

Симона

Бившата водеща на предаването „Лабиринт“ и експоловинката на футболиста Славчо Тошев се е снимала неведнъж за мъжко списание, така както майка я е родила. Веднъж през 2003 тя прави първата си гола фотосесия  за Плейбой с естествен бюст и 4 години по-късно демонстрира силиконовите си гърди на корицата на същото списание. Последно Симона се подвизаваше в риалити формата „Нашите момичета-звезди от кориците“.

Гала Познатата ни русокоса водеща от "На кафе"
Гала

Гала
Познатата ни русокоса водеща от „На кафе“ бе определена преди повече от месец за една от най-влиятелните жени у нас за 2010. Три години по-рано, през 2007 -а  Гала заголи гръд, че и нещо повече за фотосесия на списание Плейбой и доказа, че и сексапила не й е чужд.  В  интервю преди фотосесията си Гала разкри, че първата оферта от „Плейбой“ й била направена преди пет години, но тогава отказала.

През 2008  настощята водеща на  "В джаза в събота вечер"  Вили Сечкова направи съблазнителна фотосесия за мъжкото списание Максим
Вили Сечкова

Вили Сечкова
През 2008  настощята водеща на  „В джаза в събота вечер“  Вили Сечкова направи съблазнителна фотосесия за мъжкото списание Максим. Снимките на брюнетката бяха по-скоро леко загадъчни, защото не се виждат изцяло прелестите на бившата моделка.

Водещата на "Така го правят жените" по BBT  Лора Георгиева
Лора Георгиева

Лора Георгиева

Водещата на „Така го правят жените“ по BBT  Лора Георгиева смъкна дрехите, за да позира триизмерно гола в специална фотосесия за мъжкото списание Maxim. Брюнетката направи първата за България фотосесия направена с 3D технология.

Източник blife.bg

One thought on “Най-красивите водещи в БГ ефира

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.