Най-честите промени след брака за един мъж

Най-честите промени след брака за един мъжВеднъж попаднал в ръцете на правилната жена, всеки мъж става мек като глина и лесно се поддава на обработка по неин вкус. Разбира се, това е в кръга на шегата, но когато двама души се съберат да живеят заедно под един покрив, те неизбежно си въздействат един на друг. Несъзнателно или нарочно, бавно и постепенно настъпват промени и у двамата. Ето какво най-често променя жената в мъжа:

Дрехите, стилът му на обличане

Има двойки, които започват да се обличат еднакво по стил дори когато не излизат заедно. Други, още по-влюбени, дори съзнателно използват едни и същи аксесоари и елементи по цвят и вид, като така смятат, че подсилват любовта си. Това е романтика в чист вид! Често се среща примерът мъжът да не е отдавал значение на дрехите си преди сватбата, но след това жена му на бърза ръка да го вкара в релсите.

Начинът му на хранене

Жените по-лесно променят хранителните си навици и са по-отворени към диетични режими и здравословни продукти. Мъжете от своя страна държат на консервативните си детски вкусове, които мама е насадила с любов. Да, но времената се менят, науката отиде много, много напред и ако искаме да сме адекватни физически и психически на стресираното всекидневие, добре е да направим ревизия на семейното меню. С малко повече женски усет, такт и манипулация, мъжкият вкус към храната също може да бъде променен.

Приятелите

Има властни жени, които щом мъжът сложи подписа си под брачното свидетелство, считат, че вече 100% им принадлежи. Дали поради криворазбрана ревност, или от чиста проба егоизъм, те лека-полека го откъсват от приятелите му – първо се мръщят и мусят, после натякват, а накрая в прав текст му забраняват да се вижда със старите бойни другари. Това е най-голямата грешка в семейните отношения – колкото по-здраво държиш примката около врата, толкова по-изобретателен и отмъстителен става затворникът. Поговорете и вземете демократично решение – не забравяйте, че освен ваш мъж, той е човек с лични интереси и хоризонти. Винаги може да пробвате неговата компания и да ви хареса!

Хобито

Семейният живот неизменно влачи със себе си множество задължения и грижи, а за любимото хоби остава все по-малко време. Но хобито е важен отдушник, антистрес занимание, а понякога значи много повече от работата – то е въздухът, водата, сърцето и душата на мъжа ви. Ако откъснете мъжа си от хобито му, той никога няма да бъде същият човек, в който сте се влюбила. В един идеален вариант неговото хоби може да стане ваше – докато той се занимава с любимото си хоби, вие се занимавате с вашето; имате общо хоби.

Промяната може да бъде добра и позитивна – въпросът е да я усетите накъде върви и да я използвате. И си признайте, че и вие сте се променили в много аспекти след брака, нали?

3 thoughts on “Най-честите промени след брака за един мъж

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.