Накарай я да обича секса!

Накарай я да обича секса!

В сексуалния си живот всички използваме „щампи“, завещани ни от бившите гаджета. Е, и – къде е проблемът? Ами никъде. Освен в онези случаи, в които въпросните щампи пречат.

Много от нещата, които избраницата ви не прави, вероятно са „отзвук“ от сексекспериментите с предишното й слабообразовано и още по-слабоидейно гадже. На вас не ви остава нищо друго, освен да си направите съответните изводи и да започнете вещо да оперирате недъзите, завещани й от бившия.

ТЯ НЕ ЗАПОЧВА ПЪРВА

Причината – бившият е страдал от проблем, който специалистите обичат да класифицират като „еректилна дисфункция“.Момичето е свикнало да щади чувствата му и търпеливо да чака, докато там долу се зародят признаци на живот. В умните женски списания, които тя обича да чете, пише, че нищо не наранява повече мъжа от това да „разкрие“ пред партньорката си своята несъстоятелност. Затова тя в никакъв случай не трябва да го провокира към евентуален сексуален контакт, докато самият той не я пожелае.Е, бъдете по-добър от бившия. Откровено казано, ако сте над 16 години, вече ви се е случвало оръжието да засече. Това обаче не е повод да отблъснете сърдито партньорката си и да се обърнете на другата страна. Дори да не получите ерекция, нищо не ви пречи да прегърнете приятелката си или да я погалите тук-там. Когато тя ви привикне с мисълта, че винаги сте готов да й доставите удоволствие (без непременно да изисквате същото в замяна), ще престане да се бои да поема инициатива.

ТЯ ВИНАГИ ГАСИ ЛАМПИТЕ

Вероятно бившият не е изглеждал много лицеприятно и тя е свикнала, че в голия мъж няма нищо привлекателно.Бъдете по-добър от бившия. Някои мъже упорито вярват, че женските очи са устроени по толкова интересен начин, че с лекота да забелязват проблясъците на гениалност върху челото, но да не могат да регистрират торбите сланина, напластени около корема. Уви, това не е така… Дамите виждат всичко. И оценяват. Да, те могат да си затворят очите за някои ваши телесни несъвършенства за сметка на богатството ви (душевното, разбира се!), но не за дълго. Така че не пренебрегвайте спорта. Хем ще се чувствате по-добре, хем ще изглеждате по-добре.

ТЯ НЕ СЕ ЦЕЛУВА

Мдааа, освен всичко останало бившият се е слюнчел като развълнуван булдог. И не се е бръснел дни наред…Бъдете по-добър от бившия. Не започвайте с целувките твърде агресивно. Първо нежно допрете устни до нейните, а после ги докоснете с крайчеца на езика си. Чак по-късно минете към „задълбочаването“, но постоянно следете за слюноотделянето. На партньорката ви няма как да не й хареса. Досега не се е родила жена, която да не обича целувките. И да не прекалява с тях де, но това е друга тема…

ТЯ НЕ ОБИЧА ОРАЛНИЯ СЕКС

Бившият е бил пълен дилетант и се е подмивал само за първа пролет. И на всичкото отгоре се е опитвал да проникне чак до гласовите й струни.Бъдете по-добър от бившия. Съществуват три правила за онези, които искат по-често да се наслаждават на френски ласки. 1) Винаги предупреждавайте за настъпващата еякулация. 2) Не правете твърде резки движения. 3) Не забравяйте да я галите и да я докосвате по интимните части. Общо взето, най-лесният начин да се уредите с орален секс е, като се обърнете с лице към краката й и й направите грамотен кунилингус. Понеже в този момент вашето мъжко достойнство ще се окаже право пред устата й, шансът да не бъде „обгрижено“ подобаващо е едно към сто.

ТЯ СИМУЛИРА ОРГАЗЪМ

Шизоидното й бивше гадже се е увличало от статистиката и след всеки секс я е анкетирало: „Колко пъти свърши? А защо само два пъти, нали предния път бяха три?“.Бъдете по-добър от бившия. За жената оргазмът не е задължителен. Тя може да получи наслада от секса и без него – чрез пълната програма. Тъй че старайте се да правите всичко, за да стигне партньорката ви до върха, но не го изисквайте непременно. В никакъв случай не се опитвайте за разобличите симулацията й – рано или късно тя сама ще се умори да разиграва тези сценки.

ТЯ ОТКАЗВА ДА ВИ ПУСНЕ ОТЗАД

Бившият – мутантът му с мутант – веднъж й го е причинил, но на нея никак не й е харесало.Бъдете по-добър от бившия. За да не превърнете аналния секс в болезнена тема, трябва да помните две неща – достатъчно лубриканти и внимателни движения. Ако въпреки това партньорката ви остава категорично против такива развлечения, не настоявайте. Някои жени наистина не обичат аналния секс и мисълта за него не ги възбужда.

Михаил Чипилов,

Източник monitor.bg

2 thoughts on “Накарай я да обича секса!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.