Наталия Гуркова в афера с цигански бос

Наталия Гуркова в афера с цигански бос

Наталия Гуркова бръмчи и се лигави отново с ромския бос Киро Японеца, пише “Всеки ден”.


Папараци на вестника я изловиха буквално на калъп със стреляния бизнесмен и станаха свидетели на невероятен екшън.

Мис България на всички времена, както е известна Гуркова, влезе в абсолютното клише на компаньонка – тя вечеря в луксозен ресторант, флиртува и целува заможния цигански бос, и, разбира се, си тръгна с него в посока на луксозен хотел.
Наталия Гуркова бръмчи и се лигави отново с ромския бос Киро Японеца
Лошият късмет я срещна чак в края на вечерта, когато полицейски патрул подгони мерцедеса на двойката и провали плановете за нощта. Точно като в екшън филм или поредицата “Хванати в изневяра”.

Тихата вечеря на свещи в модерния ресторант “Таван” на покрива на бизнес сграда на бул. “България” не можеше да не бъде забелязана от гостите на заведението заради вулгарното опипване и целуване между посребрелия и позагубил се от публичното пространство Японец и красавицата с червена рокля.

Кирил Киров е поостарял, спокоен, явно забравил за атентата срещу него преди 8 години, когато оцеля по чудо. Двамата почти затвориха заведението и приятно възбудени от бутилка вино се отправиха към колите си.

Въпреки че всеки беше дошъл със своя “Мерцедес”, Гуркова се качи при Японеца, а неговият шофьор подкара автомобила на миската.
Те се отправиха в посока квартал “Лозенец”, но за нещастие на бул. “Арсеналски” патрул ги подгони заради високата скорост, с която се движеха.

Почти цял километър двата автомобила отказваха да спрат въпреки знаците на полицаите, които включиха буркан и сирена след тях. В тяхната улица пред хотел “Кемпински”, обаче немските возила в крайна сметка се подчиниха на униформените. Киро Японеца и шофьорът му слязоха от колите. Именно патрулът прецака плановете за приятно продължение на нощта на Гуркова, за щастие на нейния съпруг. След срещата с полицаите черният мерцедес на ромския бос продължи сам.

Източник hotnews.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.