Наталия и Денис поведоха война за имоти

Наталия Симеонова

Наталия Симеонова и Денис Ризов са разделени повече от 4 години, но никой от двамата не отваря дума за развод. Той сменя млади гаджета, а тя отглежда дъщеря им Вики във фамилната къща. Музикантът е категоричен, че между него и водещата вече няма никакви чувства и любовни отноше ния, но не смее да поиска официална раздяла. Причина за патовата ситуация са 20 млн. лева, които той ще трябва да раздели с бившата си половинка при развод, информират ни от „Уикенд“.

Приблизително толкова са парите в брой и стойността на имотите, с които разполага звездното семейство. Така поне твърдят техни близки. Докато двамата са разделени, Наталия смело харчи от фамилните пари, които Денис пък не спира да увеличава. Това на него няма как да му се харесва. По тази причина от няколко месеца насам той проучва въпроса с раз вода. Ризов вече се е примирил с мисълта, че ще загуби част от богатството си, но иска да взе ме мерки поне за сумите, които тепърва ще печели.
Музикантът настръхва от тази перспектива, но какво друго му остава да направи. Половинката му от своя страна е категорична, че ако се стигне до развод, няма да се предаде без битка. Според близки до двойката Симеонова не иска да променя семейния си статус и се заканва да направи всичко възможно, за да осуети плановете на Денис.Тъй като съпрузите не са под писвали предбрачен договор, а всичките им пари и имоти са при добити по време на брака, те са обща собственост. Според законодателя Наталия има право на претенции, защото през годините се е грижила за домакинството и е помагала в бизнеса, който е градил мъжът й. На това основание тя може да поиска половината от семейните активи.

Денис Ризов

Денис Ризов

Двамата вече водят война за фамилните имоти. В края на мина­лата година музикантът пожелал да продаде двуетажната им къща в Тампа, Флорида, която двамата си купили още като младо семей ство. Наталия отказала да сложи подписа си под сделката. Къде щяла да ходи на почивка всяко лято? За отмъще ние тази пролет Денис предупре дил жена си, че от май до септември къ щата ще е заета от него и тя няма да може да я ползва. В резултат избухнала и войната. Напоследък музикантът е намалил драстично и издръжката, която плаща за дъщеря си Вики. Той всеки месец даваше на Си­меонова по 5000 лв., но сега се оправдава с кризата и вади напо­ловина по-малки суми. Водещата естествено е бясна и заплашва, че ще му забрани да вижда детето им. Ризов обаче не се поддава на шантажа. Преди месец той дори принудил „феята на любовта“ да си плаща сметките за къщата, която обитава.
Наталия и дъщеря й Вики живеят в лук созна вила в Панча рево. Домът им е част от баровски комплекс. Всеки месец живущи те в луксозните имоти трябва да цакат около 250 лв. за поддръжка на градините, сградите и охраната. Досега Наталия никога не е броила сумата – това правел все Денис. Затова и водещата останала като попарена, когато управителят й съобщил, че дължи пари.
Блондинката се разплатила, а после вдигнала поредния си скандал на Ризов.
Близките им не се наемат да прогнозират как точно ще се развие семейната война за имо ти, но допускат, че скоро ще се стигне до развод и битки в съда.
Дни след това обаче Симеонова му върна реплика, пак чрез медиите. „Ще се порадва на сво бодата си и ще се върне при мен. Сигурна съм и знам, че между нас има нещо много истинско“, заяви тв звездата.Денис нямало да търпи повече тази ситуация. „Разводът? Това е просто лист хартия, документ, който, ако ни се наложи, ще уре­дим бързо, фактът, че сме разде­лени, е достатъчен и това го знаят всички. Нека не се спекулира по тази тема“, каза наскоро в те­левизионно интервю музикантът бизнесмен.
Тя си е осигурила силен съ юзник в лицето на майката на Денис. Водещата поддържа пер фектни отношения със свекърва си и според близките й именно възрастната жена убеждава сна ха си, че един ден Ризов ще се върне в семейното огнище.

Откакто е разделен с Наталия, дългокосият рокаджия се опитва да устрои живота си наново. Пре ди време той си купи жилище в луксозния частен квартал „Макси“, където живее сам на спокой ствие. Собствениците на имоти в комплекса се радват на всевъзможни екстри, част от които са фитнес салони, спа процедури и басейни. В новия си дом Денис води изгорите си и по всичко личи, че няма никакво намерение да се връща към семейния живот с Наталия Симеонова.

Източник kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.