На Балканските музикални награди Алисия с две номинации

На Балканските музикални награди Алисия с две номинации

От радио “Романтика“ тя получи признанията за “Най-романтичен дует“ и “ Най-любовна песен в ефира на Фен тв“, а от списание “Нов фолк“ – за медийно присъствие.
Поредният комплимент за работата на звездата на “Ара мюзик“ идва от номинациите й за Балканските музикални награди – най-престижните и безпристрастни не само в родината ни, но и на целия полуостров. Там тя се състезава в категориите за песен от България – с хита й “Твоя тотално“ и за балкански проект – с дуета й с албанския композитор и изпълнител Флори – “Важно ли ти е“.


Алисия коментира, че е много щастлива от двете си номинации за Балканските музикални награди: “Те от една страна показват, че трудът и творчеството ми са забелязани и оценени по достойнство, а от друга – са признание и за цяла България.

Радвам се, че това, което правим аз и колегите ми Емануела, Теодора и DJ Джери, Графа и Миро (които се състезават с нея в категорията за наша песен – б.а.) е достойно да ни представи на международна сцена. От тук нататък всичко зависи от публиката – която в крайна сметка е най-искреният съдник. За мен попадането сред петте най-добри само по себе си е успех. Сега единственият ми призив към нашите сънародници е да бъдат по-активни в гласуването, за да спечеля или отпадна по достойнство, а не заради безразличие“, пише slava.bg.

Източник hotnews.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.